Philips SoundHub 9000, un Home Cinema cu bluray si 3D

Un alt echipament care mi-a atras atentia la evenimentul Philips de la Barcelona este si sistemul home cinema 2.1, SoundHub 9000. Este un sistem audio-video cu un aspect minimalist, elegant, stilat, premium, unul care ar intregi cu siguranta aspectul oricarui living. Dar, pe langa aspectul de top, mai pot spune ca este un echipament cu suport complet pentru divertismentul multimedia in cele mai noi si mai performante forme ale lui.

Vreti sa vizionati un film pe bluray? Are unitate optica bluray, compatibila totusi si cu formatele dvd-video mai vechi pe care le scaleaza la rezolutii full HD. Aveti chef de unul 3D? Pai, cam poate reda si filme 3D. Vreti sa va conectati iPhone-ul pentru ca acolo aveti colectia preferata de muzica? Poate nu o sa va surprind daca va spun ca are andocare si pentru copilul lui nea’ Steve. Vreti sa rulati muzica prin retea? Are Wi-Fi si Ethernet, deci poate. De asemenea, are incorporata si functie Net TV cu aplicatii video-on-demand, asta asa, ca sa le faca pe toate. Si, dupa cum observati si voi din imaginea de mai sus, nici macar nu mai aveti nevoie de un amplificator cu boxe suplimentar. Vine el si cu boxele 2.1, satelitii avand chiar tweetere din titanium pentru un sunet clar si fara distorsiuni.

 

Sa mai spun ca este compatibil pe partea audio cu formatele AAC, MP3, WAV, WMA, pe cea foto cu GIF, JPEG, JPEG HD, JPEG Progressive, PNG iar la video suporta AVCHD, DivX Plus HD, MPEG1, MPEG2, MPEG4, WMV HD, WMV SD in orice forma a lor (asf, avi, divx, mkv, mp4, mpeg, mpg, wmv)?

Mai amintesc si de conectorul USB, de modulul Wi-Fi incorporat sau de cel Ethernet, de HDMI-ul 1.4 precum si de slotul SDHC. Nu-i asa ca este aproape perfect? Imi cam place. ­čśÇ

Va fi lansat in luna mai la un pret aproximativ de 799 Euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *