Sony lanseaza camere video cu mini-proiector incorporat

Cei de la Sony au anuntat o serie de 3 camere video, HDR-PJ, care au mini-proiector incorporat pentru vizualizarea materialelor video oriunde ne-am afla, fara a mai fi nevoie de conectarea la un televizor. Modelele seriei se numesc HDR-PJ10 (stocare pe 16GB), HDR-PJ30V (stocare pe 32GB) si  HDR-PJ50V (stocare pe un HDD de 220 GB), cu preturi recomandate de 699, 949 respectiv 999 USD. Mini-proiectorul incorporat poate proiecta o imagine cu o diagonala de pana la 60inchi (152cm).

Modelul care imi face cu ochiul, HDR-PJ30V, are un senzor “Exmor R” CMOS de 1/4 inchi (4.5mm) Back-illuminated care filmeaza bine si in conditii de iluminare precara, procesor de imagine BIONZ, obiectiv G cu diafragma F1.8-3.4, stabilizator de imagine si zoom optic 12x, GPS si un ecran LCD de 3 inchi. Filmeaza la rezolutii full HD 1080/60p in format MPEG4-AVC/H.264 AVCHD sau poate realiza fotografii Jpeg la rezolutii de 7.1 Mpix. Detaliile tehnice complete ale tuturor camerelor sunt disponibile aici.

S-ar putea sa le vedem si prin Romania. Parerea mea.

3 thoughts on “Sony lanseaza camere video cu mini-proiector incorporat

 • March 11, 2011 at 7:22 am
  Permalink

  Din seria “pentru ca se poate”, banuiesc. Sau asa, de party trick, sa mai impresionezi o pisi.

  Eu nu prea fac review la filme pe camera mea nici macar pe LCD. Ma pastrez pentru monitor. Darmite sa caut o camera intunecata ca sa pot face o proiectie.

  Sunt curios daca/cum o sa prinda gaselnita. Si mai ales cine mai se ia repede dupa ei.

  Reply
  • March 11, 2011 at 7:24 am
   Permalink

   depinde de cat de bine se vede acel proiector…
   daca se vede foarte bine, atunci s-ar putea sa prinda. daca nu, treaba lor 😀

   Reply
 • March 12, 2011 at 7:20 am
  Permalink

  Asta e trendul si la camere foto sau telefoane mobile. Adevarul ca va fi mai usor sa prezinti ce ai filmat chiar imediat dupa fara sa mai conectezi la pc. 🙂 Astept primul telefon cu pico proiector.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *