Heavy Metal, ceasuri de la Toywatch

Stiu ca nu intra in sfera mea de activitate dar, pana la urma, si ceasurile tot gadgeturi sunt. Nu sunt un cunoscator in ale orologeriei, asa ca o sa ma abtin de la comentarii. Doar vreau sa va arat colectia Heavy Metal de la Toywatch care, personal, chiar imi place. Acestea au un design nici prea simplu dar nici extraordinar de sofisticat, un look oarecum militar pe gustul meu. Cel negru imi face cel mai tare cu ochiul.

Modelul Alb-Argintiu are un pret de 948 Lei iar modelele Negru-Argintiu si Negru-Gri pot fi achizitionate la un pret de 1129 Lei. Pot fi gasite la boutique-ul propriu din AFI Cotroceni sau la The Place Concept Store.

Comunicatul, pe urmatoarea pagina.

Ceasurile ToyWatch Heavy Metal te înconjoară armonios cu forță și strălucire

București, 22 martie – Când spui Heavy Metal, te gândesti la lucruri grele, de la muzică până la metale în sens propriu. Denumirea ironică pe care colecția ToyWatch o poartă este înșelătoare, de fapt reprezintă o invitație la un joc al contrastelor, al stărilor duale care converg. Ceasurile Heavy Metal au într-adevăr o compoziție dură și o forță interioară, care le face să reziste timpului și probabil, multor pasiuni declarative. În schimb, exteriorul este îmblânzit de strălucirea delicată a argintului, de mixul unic al materialelor și dispunerea fină a elementelor, motive pentru care privirile sunt atrase subit iar pasiunile răbufnesc pe loc. Forța și delicatețea și-au găsit acum un nou “pandant”.

Ceasurile ToyWatch Heavy Metal combină în premieră oțelul și policarbonatul, rezultând un mix perfect care jonglează cu contrastele. Acesta este spiritul colecției Heavy Metal, dur în interior și echilibrat cromatic în exterior: Negru-Argintiu, Alb-Argintiu si Negru-Gri. Fiecare model este disponibil în două versiuni, cronograf pentru bărbați și versiunea delicată solo tempo pentru femei.

Detaliile de oțel sunt minime, dar unice: metalul și policarbonatul crează o mixtură stilistică unică pe montura graduală și curea. Ceasul dispune de tehnologia quartz iar cadranul emite necontenit o aura solară, creând o atmosferă luminoasă și fascinantă în jurul lui.

“Heavy Metal reprezintă o colecție ironică, ce propune niște accesorii diferite din punct de vedere al materialelor, obiecte în care luminozitatea oțelului și simplitatea policarbonatului coexistă armonios”, afirmă Andreea Badran, Marketing Director Rayphi Solutions, distribuitor oficial al brandului ToyWatch în România. “Heavy Metal, în ciuda numelui greu, este un omagiu adus luminii și delicateței”.

Modelul Alb-Argintiu are un preț de 948 Lei iar modelele Negru-Argintiu și Negru-Gri pot fi achiziționate la un preț de 1129 Lei. Ceasurile ToyWatch din colectia Heavy Metal pot fi achiziționate la boutique-ul propriu din AFI Cotroceni sau la The Place Concept Store.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *