Asus si Nvidia anunta GTX590 – Power to the gamers!

Cei de la Asus anunta astazi placa grafica GTX590 care are doua unitati NVIDIA GF110 si 3GB memorie video GDDR5. Ei povestesc ca este cea mai cea placa video dezvoltata pana acum, fiind capabila sa ruleze jocuri DirectX 11 la cea mai inalta rezolutie posibila, cu toate efectele si detaliile reglate la maximum, dar si sa afiseze efecte 3D realistice si fluide in jocuri si filme. Prin intermediul NVIDIA 3D Vision Surround, actiunea 3D poate fi extinsa chiar si pe 3 monitoare.

ASUS GTX 590 functioneaza la 612MHz, fiind cea mai rapida placă grafica dual-GPU lansata pana in prezent. Utilitarul pentru supravoltaj, ASUS Voltage Tweak, profita de acestă putere si permite utilizatorilor care detin un sistem de racire performant sa urce  frecventa pana la 918MHz (cu pana 50% mai mult). Performantele ei depasesc de cel putin doua ori pe cele ale GTX580, ruland implicit in mod always-on 2-way SLI.

Update. Pretul unui astfel de frumos exemplar este aproximativ de 2800 Lei. Pam-Pam. 😀

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *