Campania Expert LG – editia a II-a

LG Electronics Romania anunta continuarea campaniei Expert LG, prin lansarea celei de-a doua etape care se va desfasura pe site-ul dedicat www.expertlg.ro in perioada 21 martie – 17 aprilie 2011.

Campania este dedicata noilor serii de monitoare LG si se adreseaza consumatorilor pasionati de aceasta categorie de produse si tehnologiile incorporate. Colectia de monitoare LG 2011 include seriile E90 (premiate pentru design), E81 (monitoare LED cu rezolutie mare), E41 (monitoare eficiente energetic), M50D (cu tuner TV) sau cele cu tehnologie IPS6.

Doritorii se pot inscrie in campanie pe site-ul amintit mai sus. Dupa inscriere, acestia trebuie sa raspunda zilnic intrebarilor despre tehnologia LED si despre monitoarele LG. Fiecare raspuns corect are alocat un anumit numar de puncte. In functie de raspunsurile voastre corecte, la finalul saptamanii de concurs vor fi premiati (prin tragere la sorti) trei „Specialisti in monitoare”care vor castiga cate un monitor LG. Bafta!

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *