PiR: Cu mainile pe Asus EEE Pad Transformer

Tableta Transformer a celor de la Asus si-a facut aparitia si in Romania, in prima faza fiind reprezentata de un sample pentru teste care (presupun) ca va ajunge la majoritatea blogurilor sau revistelor de profil. Cea de-a doua faza, comerciala, se va desfasura in a doua parte a lunii mai. Aceasta va avea un pret de aproximativ 1800 Lei, fara docking si 3G.

Iata ca, dupa ce am  admirat-o la CeBIT, acum am ocazia sa o “pipai” mai in amanunt. Inca de aseara am inceput sa instalez tot felul de aplicatii pe ea, direct din Android Market si, in curand, ii voi face si o mica si nevinovata recenzie. Bineinteles ca voi incerca sa fac si cateva demonstratii video ale capacitatilor ei. Din pacate, nu a ajuns si docking-ul (tastatura+baterie), acesta urmand sa apara cat de curand.

Configuratia ei este urmatoarea:

– OS: Android HoneyComb

– Ecran: IPS capacitiv de 10.1 inchi care afiseaza o rezolutie de 1280×800 pixeli

– Platforma: Nvidia Tegra 2

– Stocare: eMMC Flash de 16/32/64GB

– Conectivitate: Bluetooth 2.1, Wireless N

– Navigatie: GPS

– Camere: In spate una de 5 Mpix cu AF, frontal una de 1.2 Mpix

– Interfete: 1 x mini HDMI, 1 x microSDHC, 1 x Audio Jack, 1 x Microfon, 1 x Docking Port

– Dimensiuni: 271 x 176.8 x 12.98 mm

– Greutate: 680 grame fara modul 3G; 695 grame cu modul 3G; ambele valori nu includ si greutatea docking-ului.

– Dimensiuni: 271 x 176.8 x 12.98 mm

– Greutate: 680 grame fara modul 3G; 695 grame cu modul 3G; ambele valori nu includ si greutatea docking-ului.

Ca o prima impresie, pot spune ca imi place cum arata. Culoarea maro impreuna cu modelul texturat de pe spate ii confera un aspect elegant, chiar elitist. Apoi, pot spune ca este destul de portabila, fiind indeajuns de subtire (12.98 mm) si de usoara (680 grame) pentru a fi manevrata fara efort.

Va prezint si un clip comercial al ei:

 

Si, o mica galerie foto.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *