Nokia E7 – din 15 aprilie in Romania

Urmasul lui Communicator, Nokia E7, va fi disponibil din 15 aprilie si in Romania. Acesta functioneaza pe Symbianul 3, un SO mobil pe care cei de la Nokia il vor utiliza si anul acesta, un smartphone cu WinPhone 7 preconizandu-se prin 2012.

Dar sa revenim la E7 care mi-a lasat impresia unui smartphone elegant si solid, un aspect tipic de business dupa cum ne-au obisnuit cei de la Nokia. Acesta are un ecran tactil AMOLED de 4 inchi cu o rezolutie de 640×360 pixeli, tastatura qwerty, o memorie interna de 16GB, camera de 8 megapixeli care filmeaza in HD la rezolutii de 720p, GPS, A-GPS, W-LAN precum si transfer de date la viteze HSDPA (max 10.2 mbps).

Pe partea dedicata exclusiv mediilor de business nu ii lipseste compatibilitatea cu serverele Exchange sau suportul pentru conexiuni VPN Cisco si Juniper. De asemenea, dispune si de protectie F-Secure Anti-theft prin intermediul careia se poate bloca, sterge si localiza in cazul pierderii sau furtului.

Inca nu a fost comunicat un pret oficial.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

3 thoughts on “Nokia E7 – din 15 aprilie in Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *