Asus, Sandy, Lamborghini (de ajuns pentru a va starni curiozitatea)

Se pare ca cei de la Asus vor upgrada sportivele VX7 Lamborghini cu noua generatie de procesoare a Intel, pe numele ei mic Sandy B. Acestea vor avea un procesor quad-core Intel i7 2630QM, ecran Full HD de 15.6 inchi, o placa grafica NVIDIA GeForce GTX 460M cu 3GB VRAM, pana la 16GB de RAM, un acumulator cu 8 celule, un USB 3.0 si HDMI out. Pentru stocare avem diverse solutii, de la hard-uri de 500GB si 750GB (la 5.400rpm sau 7.200rpm) pana la SSD-uri.

V-am starnit curiozitatea? 😀 Mie imi cam face cu ochiul. Asteptam mai multe detalii oficiale si, eventual, disponibilitatea in Romanica. Nu prea stam noi bine la capitolul asfalt dar tot vom cumpara pe rupte. :O))

Via.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *