Tableta cu Windows 7 de la Acer

Inca o tableta extrem de interesanta isi face aparitia pe net si, in curand, pe piata. Este vorba de modelul cu ecran de 10.1 inchi al celor de la Acer, Iconia W500. In primul rand ca vine cu Windows 7, un SO pe care stim sa-l utilizam toti. Surprizele nu se opresc aici, aceasta avand un APU AMD si docking cu tastatura. Cred ca este prima tableta pe tehnologie AMD!!! Nu?

Din configuratie mai amintesc de rezolutia de 1280×800 pixeli, de APU-ul la 1 GHz AMD C-50 cu procesor dual-core si placa grafica Radeon HD 6250, de cei 2GB memorie RAM si stocarea pe un SSD de 32GB. Mai are wireless 802.11b/g/n, Bluetooth, 2 porturi USB 2.0, retea Ethernet si port HDMI, plus doua webcam-uri.

In SUA va fi disponibila din data de 15 aprilie la un pret de aproximativ 550 USD.

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *