Intel: lansare oficiala in Romania a noii generatii de procesoare (Sandy Bridge)

Intel a prezentat oficial in Romania a doua generatie de procesoare Intel Core care promite o experienta de computing superioara, performante grafice mai bune si o imbunatatire a managementului de energie. Noile procesoare includ caracteristici noi cum ar fi Intel Quick Sync Video (poate converti un fisier video HD de patru minute pe un laptop ca sa ruleze pe un iPod in doar 16 secunde), Intel HD Graphics, Intel Wireless Display 2.0 si Intel Insider. Despre toate aceastea am mai povestit, aici.

Cei de la Intel o intituleaza prima microarhitectura “visibly smart – vizibil inteligenta”, aceasta combinand pe un singur chip tehnologii vizuale si de grafica 3D cu microprocesoare mai performante. Este o arhitectura mai compacta care va duce la dezvoltarea unor laptop-uri si PC-uri all-in-one mai inguste si mai usoare.

In Romania sunt sau vor fi disponibile echipamente care se bazeaza pe noua arhitectura in ofertele Acer, Altex, Asus, Dell, eMAG, eta-2u, Fujitsu, Hewlett Packard, Lenovo, Maguay, MSI si Sony. La eveniment chiar erau expuse echipamente de la majoritatea producatorilor enumerati inainte. Am vazut cateva laptopuri care mi-au facut deja cu ochiul.

Cateva fotografii de acolo, pe urmatoarea pagina.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Intel: lansare oficiala in Romania a noii generatii de procesoare (Sandy Bridge)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *