BenQ lanseaza in Romania televizoare LED cu diagonale mici

 

Cei de la BenQ au anuntat astazi disponibilitatea in Romania a doua televizoare LED cu diagonale de 24 si 26 inchi, targetate catre utilizarea in camerele de mici dimensiuni, in dormitoare de exemplu. Modelul de 26 de inchi afiseaza o rezolutie de 1366×768 pixeli pe cand cel de 24 afiseaza una full HD. Ambele au tuner DVB-T si DVB-C pentru receptionarea oricarui tip de canal TV, chiar si a celor HD. Se mai lauda cu un contrast nativ de 3000:1 si cu un player multimedia pe USB prin intermediul caruia putem rula fisiere video HD. melodii MP3 sau fotografii. Includ si tehnologie TimeShift prin intermediul careia putem inregistra temporar emisiunile TV pe o memorie atasata prin USB.

Amintesc si de pretul celor doua echipamente, 1299 Lei pentru modelul de 24 inchi si 1399 Lei pentru cel de 26, destul de accesibile am putea spune.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *