RC710: laptop cu ecran de 17 inchi de la Samsung

Samsung anunta disponibilitatea in Romania a laptopului-desktop RC710 cu un ecran LED de 17.3 inchi si o carcasa rezistenta la zgarieturi. Recunosc ca imi cam place cum arata,  fiind imbracat intr-un metal mat care ii confera o tinuta eleganta, stilata.

Din configuratia tehnica mai amintim de procesorul Intel Core i5 560M la 2.66 GHz cu Turbo Boost, de sistemul grafic Optimus cu o placa Nvidia GeForce 315M, de cei 6 GB memorie de RAM, de hard-ul de 500 GB, Ethernet-ul Gigabit si Wi-Fi-ul N sau de unitatea optica DVD-RW. Din pacate, nu afiseaza o rezolutie full HD ci doar una de 1600×900 pixeli (m-as fi asteptat la una full HD pentru ca are un ecran imens).

Mai multe detalii despre el, aici.

Pretul anuntat de catre cei de la Samsung este de 4299 Lei dar pe emag.ro costa doar 4099 Lei.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *