Sensation, un super-smartphone de la HTC

HTC anunta astazi un super-smartphone numit Sensation. Face senzatie in primul rand prin specificatiile de top afisate: ecran de 4.3 inchi cu o rezolutie de 540×960 pixeli, procesor dual-core Qualcomm la 1.2 GHz, camera de 8 megapixeli cu dual-LED si autofocus, GPS, HSPA si Wi-Fi N. Poate inregistra videoclipuri la rezolutie de 1080p in format 3gp. Normal ca poate manevra diverse formate audio si video HD, fiind un adevarat centru multimedia de buzunar.

Vine cu Android si interfata HTC Sense plus HTC Watch, aplicatie si serviciu care pune la dispozitia utilizatorilor o colectie de filme premium si seriale TV de ultima ora. Avem chiar posibilitatea de inchiriere sau de cumparare a continutului video. Daca vom achizitiona vreun film, redarea acestuia se poate face pe maximum cinci dispozitive HTC diferite.

HTC Sensation va fi disponibil in principalele piete Europene in care activeaza Vodafone. Nu s-a comunicat exact cand si la ce pret.

Comunicatul, pe urmatoarea pagina.

 

HTC Anunță supertelefonul multimedia HTC Sensation™

 

HTC continuă să ofere soluții avansate pentru divertisment
odată cu prezentarea HTC Watch și a telefonului HTC Sensation

București – 12 aprilie 2011 – HTC Corporation, liderul mondial în inovația și designul telefoanelor mobile, anunță astăzi HTC Sensation, un smartphone care atrage din nou atenția asupra divertismentului prin noul serviciu video HTC denumit HTC Watch™. Construit cu elemente de design premium, HTC Sensation oferă cea mai recentă experiență HTC Sense™, care plasează utilizatorul în centrul atenției prin simplificarea modului în acesta interacționează cu telefonul.

Peter Chou, CEO al HTC Corporation: “Smartphone-urile au evoluat către statutul de centre de divertisment de buzunar, care le permit utilizatorilor să aibă mereu la îndemână conținutul preferat, indiferent unde s-ar afla. HTC Sensation merge mai departe, prin combinarea noii experiențe de divertisment HTC Watch cu cea mai recentă experiență HTC Sense, pentru oferirea unui smartphone mai puternic și mai evoluat.”

Patrick Chomet, Group Terminals Director la Vodafone: “HTC Sensation integrează conținut multimedia cu funcții relevante și utile, care oferă o nouă dimensiune gamei de smartphone-uri oferite de Vodafone. HTC Sensation va fi disponibil în următoarele luni, mai întâi în principalele piețe în care activează Vodafone. Puterea parteneriatului dintre Vodafone și HTC reprezintă un etalon pentru angajamentul de a le oferi utilizatorilor cele mai convingătoare și mai avansate experiențe mobile”.

Design și materiale premium

Ca urmaș al tradiției HTC privind excelența designului, look-ul premium al smartphone-ului HTC Sensation este conturat de muchiile rotunjite, de construcția unibody din aluminiu și de suprafața tactilă protejată de ecranul conturat, care oferă o senzație naturală la atingere. Ecranul qHD de 4,3 inch oferă o experiență de vizualizare high definition widescreen și îi asigură telefonului HTC Sensation proporții echilibrate care se simt natural în mâna utilizatorului. Motorul telefonului HTC Sensation este un procesor puternic dual-core Qualcomm® Snapdragon™ de 1,2 gigahertz, care permite redarea graficii complexe și rapiditate în adresarea comenzilor.

HTC Sense

 

Cea mai recentă experiență HTC Sense vine în completarea design-ului premium al telefonului HTC Sensation, oferind astfel noi funcții și capacități prin care utilizatorii au acces la divertisment de  calitate, dar și să rezolve sarcini de lucru. De exemplu, HTC Sense introduce o experiență activă și personalizabilă care transformă lockscreen-ul în timp real într-o fereastră către cele mai importante informații și conținut, precum actualizările din Social Media, fotografii, actualizări meteo sau ale activităților la bursă, toate acestea fiind vizualizate prin simpla aprindere a ecranului. În plus, noul lockscreen devine un portal personalizabil, prin care utilizatorii pot accesa rapid cele mai utilizate funcții, precum lansarea unui apel de voce, trimiterea unui email, fotografierea rapidă, toate plecând de la același gest cu care de obicei se deblocheaza telefonul. De exemplu, aparatul foto este activată direct din lockscreen printr-un gest simplu, scurtând astfel foarte mult procedeul pentru capturarea unei imagini. Grafica mai bine definită, animațiile vibrante și noile widget-uri fac HTC Sense să arate mai bine decât oricând, iar, prin concentrarea pe toate aspectele, atât cele esențiale cât și pe detalii, HTC Sense se evidențiază drept o soluție unică. În plus, HTC introduce o experiență mai bine conturată cinematic pentru aplicația meteo, cu imagini uluitoare și efecte audio care imită fenomenele meteo.

 

HTC Sense simplifică și face mult mai distractivă capturarea imaginilor și partajarea acestor amintiri deosebite. Camera foto de 8 megapixeli a smartphone-ului HTC Sensation nu numai capturează imagini superbe, dar, datorită funcției de capturare instant, le permite utilizatorilor să salveze momentele speciale fără să-și facă griji pentru că ar putea întrerupe derularea evenimentelor pentru pregătirea aparatului. HTC Sensation filmează la calitate HD, la rezoluție 1080p, cu sunet full stereo, la o frecvență de 30 de cadre pe secundă, ceea ce asigură o înregistrare lină, superioară multor alte telefoane. Prin noua funcție Video Trimmer, utilizatorii pot tăia clipurile video după preferințe, astfel încât să le partajeze rapid cu prietenii și familia.

 

HTC Watch

HTC Sensation este un smartphone construit de la zero pentru o experiență sofisticată și în special pentru randament multimedia. Ecranul widescreen de 4,3 inch le permite utilizatorilor să urmărească filmele așa cum au fost realizate, în toată gloria cinematică, fără să fie tăiate pe măsură sau în format letterbox. HTC Sensation este primul smartphone care oferă HTC Watch, aplicație și serviciu care pune la dispoziția utilizatorilor o întreagă colecție de filme premium și seriale TV de ultimă oră, simplificând atât descoperirea conținutului interesant, dar și redarea lui în condiții de calitate. HTC Watch folosește tehnologia de download progresiv care permite rularea clipurilor video înainte de descărcarea integrală a acestora. HTC Watch oferă utilizatorilor și posibilitatea de închiriere sau de cumpărare a conținutului video, iar dacă acesta este achiziționat, redarea se poate face pe maximum cinci dispozitive HTC diferite.

 

Disponibilitate

HTC Sensation va fi disponibil pe scară largă în principalele piețe Europene în care activează Vodafone. De asemenea, va fi disponibil pe piețele asiatice în trimestrul al doilea al anului.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Sensation, un super-smartphone de la HTC

  • April 12, 2011 at 3:40 pm
    Permalink

    Un astfel de HTC poate intra foarte usor la lista de “imi doresc” este interesant la ce pret va veni, insa:)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *