BenQ W1100 – proiector full HD

Cei de la BenQ, in cadrul evenimentului organizat ieri, au proiectat imagini video si cu prezentari prin intermediul proiectorului W1100. In primul rand, am remarcat calitatea si claritatea imaginilor la rezolutii full HD afisate pe acel ecran de proiectie. Cu un astfel de proiector ne-am putea face un adevarat cinematograf acasa. Sau, ce ati spune daca v-ati juca pe un ecran cat tot peretele? Ar fi super, nu? Sau cum ar fi sa urmarim un meci de Liga Campionilor in HD si la o diagonala de 2-3 metri? Nu cred ca mai este nevoie sa va raspund.

W1100 lucreaza pe tehnologie DLP de la Texas Instruments cu un sistem optic cu 12 lentile, are o putere luminoasa de 2000 lumeni, un contrast de 4500:1 si difuzoare cu o putere de 2x10W.  Are destula conectica pentru cuplarea mai multor surse video simultan si suport PIP (Picture in Picture). Lampa are o durata de viata de 4000 ore (calculand la o utilizare de 4 ore/zi, ajungem la o durata de pana in 3 ani).
Pretul lui este in jurul a 5000 lei. Mai multe detalii despre el, aici.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *