Lenovo Thinkpad e220s – un ultraportabil de business

La evenimentul Intel am zarit un ultraportabil Lenovo care mi-a placut foarte tare. Modelul se numeste Thinkpad e220s si mi-a placut eleganta constructiei sale, una chiar sofisticata, tipica de business, precum si faptul ca este usor (1.58kg) si subtire (22mm), adica foarte portabil. Are un ecran de 12.5 inchi cu o rezolutie de 1366×768 pixeli si o placa grafica Intel HD2000/3000.

Inca nu am aflat in ce configuratie va sosi in Romania dar ar trebui sa putem alege intre procesoare Sandy Bridge i5 si i7 ULV, pana la 4 GB RAM si stocare pe hdd-uri de 250GB si 320GB sau SSD de 128GB. Mai multe detalii tehnice, aici.

Pretul anuntat in State ar fi pe undeva pe la 900 USD. Mi-ar placea o tura de test cu el. 😀

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *