Sony vor lansa multe Smart TV-uri

Cei de la Sony vor avea 37 televizoare HD anul acesta, cel putin in SUA, dintre care 32 vor fi conectate la internet si 23 cu capacitati 3D. Presupun ca cele 23 de televizoare 3D vor avea si facilitati Smart. Cred ca, in curand, cel putin o parte din aceeasi linie va fi disponibila si la noi.

 

Modelele Smart vor avea la dispozitie aplicatia Netflix (video-on-demand). Aceasta va fi disponibila si actualilor posesori de televizoare Bravia, prin intermediul unui upgrade de firmware. Ar mai fi si alte servicii video de genul Crackle, Hulu Plus, Billabong (evenimente sportive), Moshcam (concerte live) sau Yahoo TV Store, dar nu stiu cate din ele vor fi disponibile si in Romania. Asa ca, nu are rost sa ne ambalam. 😀

Televizoarele au acelasi design Monolitic  dar cu ecran Gorilla!!! rezistent la zgarieturi si noi procesoare de imagine X-Reality si X-Reality Pro.  Cei de la Sony spun ca noile servicii Smart vor fi disponibile si pe amplitunerele, playerele Bluray si echipamentele de Streaming Wi-Fi pe care ei le produc.
Asteptam cu nerabdare sa vedem ce se va intampla si la noi.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *