Asus Slider cu Intel Atom?

Dupa cum poate stiti, cei de la Intel au lansat platforma Oak Trail destinata tabletelor, smartphone-urilor sau netbook-urilor. Chiar au promis ca anul acesta vor aparea mai mult de 35 de produse cu procesoare Atom Z670. Iata ca, pe site-ul Intel, isi face aparitia si un echipament Asus, Slider-ul in speta, pe care il stiam purtator de Tegra 2. Detaliile tehnice pe care le avea la CeBIT sunt aici.

Presupun ca cei de la Intel nu puneau la misto aceasta informatie pe site. Oare cei de la Asus vor pastra atat specificatiile cu Nvidia Tegra 2 si vor adauga un model suplimentar cu Intel Oak Trail? Chiar sunt curios…

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *