Casa Panasonic (in cateva fotografii)

Intr-un decor discret si intim, cei de la Panasonic au prezentat si in Romania linia lor de electronice pe 2011.  Evenimentul s-a desfasurat intr-un spatiu casnic, scena petrecerii fiind chiar o meseriasa vila de lux din Pipera. Frumoasa casoaie, cu multe etaje si camere, loc destul pentru a-si etala numeroasele produse si in special televizoarele 3D. Mai putina vorbaraie si mai multe distractie, de fapt interactiune cu diversele televizoare pe care ne-am putut bucura atat de filme cat si de jocuri.

Mentionez ca evenimentul s-a desfasurat si cu ajutorul celor de la Nvidia, Ubisoft, Microsoft sau Asus, acestia asigurand diversele echipamente pentru rularea jocurilor.

Mi-am adus aminte. Doamnele si domnisoarele prezente acolo se putea lasa pe mana specialistilor (specialistelor mai exact) in ale coafurii si machiajului. Ce sa mai, au fost rasfatate. Noi, berbantii, nimic. 🙁 As fi propus si eu macar un masaj japonez daca thailandez nu se putea. :O))

Eu o sa ma opresc aici, va las sa va uitati la fotografiile pe care le-am surprins la eveniment (next page).Voi reveni cat de curand cu detalii despre noile produse Panasonic care sunt foarte, foarte misto.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Casa Panasonic (in cateva fotografii)

    • April 29, 2011 at 1:56 pm
      Permalink

      te-ai plictisit? 😀

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *