Lenovo intra pe piata Smart TV-urilor?

Cel putin asa sustin cei de la Digitimes. Se pare ca cei de la Lenovo au planuri sa intre pe aceasta piata si chiar sunt in discutii cu producatori de genul Wistron si Compal Electronics pentru producerea unor astfel de echipamente.

Lenovo isi produce deja laptopurile in facilitatile Quanta Computer, Winstron si Compal iar tabletele de 10.1 inchi la Compal.

Winstron si Compal sunt companii care produc televizoare pentru alte cunoscute marci. Cei de la Wistron au produs nu mai putin de  900.000 de televizoare in martie, principalul lor client fiind Sony. Compal au produs 520.000 in aceeasi luna, comparat cu 410.000 in Februarie. Compal mai produce pentru Toshiba si Hitachi.

Ce ziceti? V-ar placea un Idea Smart de la Lenovo? Era de asteptat ca si companiile IT sa intre pe piata Smart. De fapt, noile televizoare inteligente sunt adevarate computere all-in-one. Nu ar fi deloc o surpriza ca si alte companii, cu traditie in domeniul IT, cum ar fi HP sau Dell, sa faca acest pas.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Lenovo intra pe piata Smart TV-urilor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *