Mortal Kombat – Lansare pe 21 aprilie in Romania!

Best Distribution anunta lansarea oficiala in Romania a jocului Mortal Kombat, pe 21 aprilie 2011, unul dintre partenerii lansarii fiind Sony. Cu aceasta ocazie, va fi organizat un eveniment special adresat pasionatilor de Mortal Kombat, ce va avea loc intr-un spatiu dedicat din cadrul magazinului Diverta, din Plaza Romania Mall, Bucuresti, incepand cu ora 17:00. Participantii vor avea ocazia sa incerce jocul pe console PlayStation 3 (inclusiv folosind modul de afisare 3D stereoscopic), sa ia parte la un turneu cu premii si sa-l cunoasca pe Daniel „SwingShot” Cipu, reprezentantul Romaniei in cadrul Turneului European Mortal Kombat.

Detalii despre concurs, pe urmatoarea pagina.

Cei care doresc sa participe la turneul organizat cu ocazia lansarii jocului Mortal Kombat se pot inscrie incepand de astazi pe theGameCAST.net. Numarul participantilor este limitat la 32 de locuri. Regulamentul detaliat al competitiei este, de asemenea, disponibil pe site.

Premiile concursului vor consta in:

Locul 1 – joc Mortal Kombat, editie Kollector + poster si tricou oficial Mortal Kombat + sistem audio Genius SW-N 5.1 1000 + PREMIU SURPRIZA!!!

Locul 2 – joc Mortal Kombat, editie standard + poster si tricou oficial Mortal Kombat + sistem audio Genius SW-N 5.1 1000

Locul 3 – joc Mortal Kombat, editie standard + poster si tricou oficial Mortal Kombat + sistem audio Genius SW-N 5.1 1000

Locul 4 – joc Mortal Kombat, editie standard + poster si tricou oficial Mortal Kombat

Nu in ultimul rand, toti participantii la eveniment vor primi cate un cupon de reducere cu 20 lei fata de pretul de la raft, valabil pentru oricare produs Mortal Kombat (PlayStation®3 sau Xbox 360®, ediţie standard sau editie Kollector), ce poate fi folosit pentru achizitionarea jocului in perioada 21-24 aprilie 2011, exclusiv in reteaua magazinelor Diverta, in limita stocului disponibil.

Ne vedem acolo!

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Mortal Kombat – Lansare pe 21 aprilie in Romania!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *