Asa va arata iPhone 5?

Se pare ca viitorul iPhone 5 va fi un terminal cu un design total diferit, care va semana mai mult cu cel al iPod-ului Touch decat cu al iPhone-ului 4, chiar mai subtire decat actualul terminal, dupa cum observam in fotografie. Diagonala ecranului va fi 3.7 inchi, dupa alte surse de 4 inchi, dar acesta va ocupa aproape toata latimea suprafetei frontale. Zvonurile mai spun ca va fi compatibil cu tehnologia NFC (Near Field Communication) si ca s-ar putea sa poata fi incarcat prin inductie electromagnetica.

Mentionez ca si fotografiile si detaliile tehnice inca sunt la nivel de zvonistica. Dar, daca va arata asa ca in fotografie, iarasi vor da lovitura… 😀

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Asa va arata iPhone 5?

  • May 14, 2011 at 7:43 pm
   Permalink

   parerea ta… vanzarile la nivel mondial de iPhone spun altceva…

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *