Din Toamna, tablete de la Sony cu Android 3.0

Cei de la Sony ne anunta ca lucreaza la dezvoltarea a doua tablete cu un design unic si deosebit. Prima are nume de cod S1 si este optimizata pentru redarea formatelor multimedia si divertisment iar cea de-a doua, S2, pentru comunicarea in conditii mobile. Acestea vor fi disponibile din toamna, poate le vom vedea la IFA Berlin.

“Sony Tablet” este echipata cu cel mai nou Android 3.0, va avea WiFi si WAN (3G/4G) iar utilizatorii vor avea acces  la servicii digitale exclusive video, cu jocuri sau carti. S1 are un ecran de 9.4 inchi iar S2 doua ecrane de 5.5 inchi care pot fi combinate pentru a forma unul singur. Nu s-au specificat alte amanunte hardware.

 

O galerie foto si un videoclip, pe urmatoarea pagina.

 


 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Din Toamna, tablete de la Sony cu Android 3.0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *