Samsung: crestere spectaculoasa a livrarilor de smartphone-uri; 500% crestere fata de anul trecut

Cei de la Samsung au livrat 12.6 milioane de smartphone-uri in prima parte a anului, situandu-se acum pe locul 3 dupa Nokia si Apple. Mai interesant este faptul ca, dintre toti producatorii, ei au cea mai spectaculoasa crestere, aceasta fiind de aproape 500% fata de Q1 2010 si mai mare cu 16% fata de Q4 2010. Mentionez ca smartphone-urile Samsung functioneaza pe sistemele de operare Android, Bada si Windows Phone 7.

Samsung au livrat  70 milioane de telefoane mobile in prima partea a anului, targetul lor pentru 2011 fiind de 300 milioane. Si, pe partea de smartphone-uri, vor sa livreze nu mai putin de 60 milioane. Tinte care par realizabile dupa cum s-au miscat in prima parte a anului.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Samsung: crestere spectaculoasa a livrarilor de smartphone-uri; 500% crestere fata de anul trecut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *