Lowepro – genti si rucsaci de protectie pentru camerele voastre foto; si nu numai


Acum participam la o prezentare foarte interesanta despre genti si rucsaci. Ati putea zice ce poate fi atat interesant? Este cu Vuittoane? Nope, este vorba despre gentile si rucsacii de protectie pentru camere foto de la Lowepro, lider in aceasta industrie. Iar eu, ca si multi dintre voi, vreau sa-mi protejez camera foto oriunde m-as duce. Asa ca, ciulesc urechile si ascult cu atentie.

Au inventat acest tip de genti si rucsaci pentru protectia aparatelor foto in 1967 iar acum au livrari de 13 milioane bucati pe an. Intre timp, protectia s-a extins asupra oricarui device pe care il purtam cu noi alaturi de camera: laptop, telefon mobil etc. Cei de la Lowepro spun despre echipamentul lor ca este usor de ajustat, ca protejeaza in orice conditii sau climat si ca este performant. Nu ii contrazic.

De asemenea, Thorsten Kipar, reprezentantul Lowepro, a spus ca in Romania vanzarile de echipament de protectie pentru camere vor creste in 2011 chiar daca piata camerele foto s-ar putea sa fie in declin.

Cateva fotografii, after the break…

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *