Cu Nikon in Delta – a doua zi

Dupa prezentarile de produse, am plecat iar la plimbare cu vaporul prin Delta. De data asta am avut parte de o zi insorita, frumoasa, in care ne-am bucurat pe deplin de linistea si salbaticia locurilor. Normal ca toata lumea a utilizat camerele foto in draci, cred ca nu a ramas frunza nefotografiata pe unde am trecut noi. Fotografiile au fost realizate cu aparate Nikon D5100, bineinteles. 😀

Mai am un set de imagini cu gasca prezenta la eveniment. Reprezentanti oficiali ai Skin, jurnalisti, bloggeri, fotografi profesionisti si parteneri ai Skin, toti la un loc bucurandu-ne de o zi frumoasa in Delta. Imaginile, pe urmatoarea pagina.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *