Noaptea in Delta (cu Nikon)

Ce poti face noaptea in Delta? Pai… un foc de tabara, nu? Si un mic gratarel cu mititei, carnaciori, purcelusi umpluti sau berbecuti… Delicios as putea spune. Plus palinca si vinisor, asortate si cu ceva bere pentru cei mai setosi.

Dar, cei de la Skin nu s-au multumit doar cu atat. Au vrut o petrecere adevarata. Si, un astfel de eveniment nu poate avea loc fara o muzica buna, ca doar nu intra vinutul asa, fara ajutor. Asa ca, ce s-au gandit ei… Sa-l aduca pe Margineanu cu a lui formatie sa ne cante si sa ne incante. Si nu au facut deloc rau. Toti ne-am distrat si am cantat impreuna cu ei melodii diverse, de origine locala sau internationala. Ma rog, eu m-am abtinut si doar am ascultat… Nu eram in voce. 😀

Deci, “Ma iubeste femeile si e moarte dupe mine…”, muzica buna, voiosie, natura, foc de tabara… mai pe scurt pus: Nikon Party in Delta!

Cateva imagini, pe urmatoarea pagina. Facute cu  Nikon D5100, bineinteles. 😀

PS. Uitasem sa va spun. Dupa numai doua zile de utilizare Nikon-ul D5100 m-a convins. Am facut upgrade.  As fi vrut eu sa pot trece la D7000 dar poate la anul, dupa ce trece criza. 😀 Oricum, D5100 are procesorul si senzorul lui D7000, asa ca este o camera foto cu capacitati si performante deosebite.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *