Noi laptopuri din seria Blade, de la LG

LG anunta in Coreea doua noi portabile din seria Blade, modelul P430 cu un ecran de 14 inchi si modelul P530 cu unul de 15.6 inchi. Pe langa designul elegant, stilat, intr-o carcasa metalica rezistenta, producatorii spun ca sunt mai usoare si mai subtiri decat orice alt laptop din clasa lor. P430 are o greutate de 1.94 Kg iar P530 cantareste 2.2 Kg, destul de usurele pentru dimensiunile ecranului lor.

Configuratia lor se poate baza pe procesoare Core i3, Core i5 sau Core i7, placi grafice Nvidia GeForce GT520M sau Intel HD Graphics 3000 si stocare pe hard-uri de 320GB sau 720GB. Toate modelele vin echipate cu Bluetooth 3.0+HS, HDMI, rezolutie de 1366×768 pixeli, baterie cu 6 celule si DVD Super Multi.

Vor fi disponibile in Europa din luna iunie. Inca nu s-au comunicat preturi.

Via.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *