Acer Aspire Timeline X: Sandy Bridge si 10 ore de autonomie

Acer prezinta noua generatie de notebookuri Aspire Timeline X care combina un design ultra-subtire cu o configuratie de top care integreaza un procesor puternic si o placa video de ultima generatie. Touchpad-ul noilor notebook-uri Timeline X suporta functii multi-gesture iar tastatura este de tip chiclet si realizata din otel.

Cei de la Acer promit o autonomie cu 25% mai mare decat a vechii generatii, facandu-se trecerea de la pragul de 8 ore la cel de 10 ore (teoretice). Eu ma bucur de aproape un an de serviciile unui ultraportabil al acestei serii (Aspire 3820 TG) care imi ofera aproape 6 ore autonomie atunci cand am nevoie. Asa ca, un laptop din noua generatie cred ca m-ar duce spre 8 ore. Cool!  De asemenea, acestea permit incarcarea smartphone-ului sau al altor device-uri USB fara a fi necesara deschiderea notebookurilor.

Seria Acer Aspire TimelineX  incorporeaza cea de-a doua generatie a gamei de procesoare Intel® Core, Sandy Bridge, placi grafice NVIDIA® GeForce®, optional port USB 3.0 si hard disk-uri de pana la 750 GB sau chiar SSD-uri.

Toate modelele au display-uri Acer CineCrystal LED cu un aspect 16:9 si o rezolutie HD 1366 X 768 pixeli. Modelul 3830T are o diagonala de 34 cm (13.3″), 4830T de 35.5 cm (14.0″) si 5830T de 39.5 cm (15.6″)

Acestea sunt disponibile in Romania din aceasta luna in reteaua partenerilor Acer, la preturi ce incep de la 2.999 de lei.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.