Asus Xonar U3 – placa audio performanta (de buzunar)

ASUS ne prezinta o placa audio portabila numita Xonar U3 care ne poate oferi un sunet superior celui standard de pe portabile, fiind conceputa pentru utilizatorii pretentiosi care doresc un sound de inalta fidelitate audio. Xonar U3 include un amplificator pentru casti, optimizeaza basul si sunetele inalte, reda un sunet curat si clar, oferind o calitate audio deosebita pentru castile cu impedante de pana la 150 ohmi.

Xonar U3 cantareste 25 de grame si poate fi transportata usor, chiar si  in buzunar. Producatorii promit o instalare facila, egalizatoarele audio fiind pre-configurate iar modurile de lucru (pentru jocuri, muzica, filme si casti) imbunatatind simplu si rapid sunetul notebook-urilor. Eu as zice si al pc-urilor. Ca doar majoritatea utilizam placile standard de pe motherboard.

Xonar U3 include numeroase tehnologii Dolby Home Theater printre care: Dolby Headphone, Dolby Pro Logic IIx, Dolby Digital Virtual Speaker si Dolby Digital Live.  Poate fi suportul ideal pentru gameri, gratie tehnologiei GX 2.5 Gaming Audio Engine, compatibila cu semnalul audio EAX 5.0. Aceasta permite redarea simultana a pana la 128 de efecte audio, contribuind la o experienta 3D imersiva.

Dispozitivul ASUS Xonar U3 va fi disponibil in Romania de la mijlocul lunii mai la un pret de aproximativ 179 Lei (TVA inclus).

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *