Logitech F540 – castile wireless pe care le cautai

Logitech prezinta in Romania setul de casti wireless F540 dedicate in special gamerilor. Imi place foarte tare aspectul asemanator celor utilizate de echipele de suport din Formula 1. Cu o asa pereche pe urechi m-as simti cel putin ca Stefano Domenicali de la Scuderia Ferrari. Da, stiu ca ale italienilor sunt rosii dar mie nu-mi place McLaren. 😀  Arata foarte bine, atata tot. Si, da, sunt castile wireless pe care le cautai.

Prin statia de baza cu 3 input-uri analogice se pot conecta simultan la 3 surse audio si, de mentionat, au si microfon incorporat. Toate tastele de control necesare sunt plasate pe casti: volumul independent pentru voce si volumul audio, tasta pentru oprirea microfonului si un selector pentru schimbarea sursei  audio conectate. Am remarcat design-ul special, pe gustul meu, care izoleaza zgomotul exterior si banda ajustabila care le pozitioneaza confortabil pe cap, in cazul de fata, pe chelie.

Logitech wireless Headset F540 foloseste drivere laser de 40 mm care redau un sunet stereo detaliat iar microfonul incorporeaza tehnologie pentru anularea zgomotului. Transmisia intre ele si statia de baza se face la frecvente de 2.4 GHz, una dintre cele mai performante transmisii fara fir la ora actuala. De asemenea, castile sunt reincarcabile, un atuu incontestabil. Cu o singura incarcare, F540 functioneaza pana la 10 ore.

Logitech® Wireless Headset F540 este disponibil in Romania la un pret recomandat de 639 Lei.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *