O masa imbelsugata (plina cu tablete) de la emag.ro

Asta seara, la Hard Rock Cafe, cei de la eMAG.ro si-au prezentat portofoliul de tablete in prezenta catorva bloggeri si jurnalisti care de care mai curiosi si mai interesati de subiect. Toate tabletele anuntate azi de dimineata, plus alte cateva, au fost aduse acolo pentru a fi pipaite si butonate. Am revazut Asus-ul Transformer (la care se poate face doar precomanda momentan), Motorola Xoom, Acer-urile Iconia A500 si W500 (cu Windows si AMD Fusion), Blackberry-ul Playbook, Ipad 2-ul si alte cateva tablete de la Archos si Prestigio. Intre doua beri (fara alcool) si multe vorbe schimbate cu oamenii adunati acolo, nu prea am avut timp sa le butonez la modul serios, doar sumar si numai pe cele despre care cred ca merita cu adevarat. De remarcat este faptul ca unele chiar se misca foarte bine, cursiv si fara blocari, diferentele de functionare si utilizare intre modelele prezente acolo fiind chiar minore. Poate doar forma, culoarea, materialele utilizate, dimensiunile si accesoriile sa le diferentieze, la partea de functionare fiind asemanatoare. Spun asta doar dupa o sumara si prima vedere.

Deocamdata doar atat, voi reveni si cu alte detalii despre tabletele care mi-au facut cu ochiul acolo. Ca sa va fac si mai curiosi, am plecat de acolo cu un Acer Iconia A500. Pentru testare, normal.  Momentan va mai ofer doar cateva fotografii de la eveniment. Next page…

no images were found

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

12 thoughts on “O masa imbelsugata (plina cu tablete) de la emag.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *