De luni, Samsung Galaxy Tab 10.1v la Vodafone, in Romania

Credeati ca saptamana anunturilor despre tablete s-a incheiat? Si eu credeam la fel dar se pare ca m-am inselat. Un frumos eveniment se anunta pentru ziua de luni. Cei de la Vodafone vor anunta si modelul cu ecran de 10 inchi de la Samsung, Galaxy-ul Tab 10.1v, veriga lipsa de pe piata tabletelor din Romania. Putem spune ca, incepand de luni, in Romania avem parte de o oferta completa de tablete, fapt mai rar intalnit in tara noastra. Cele mai puternice si cautate tablete la nivel international pot fi cumparate si de aici.

Despre modelul Tab 10.1 al celor de la Samsung va pot spune doar ca mi-a lasat o impresie extraordinara atunci cand am vazut-o si butonat-o prima oara. S-a intamplat la Forumul Samsung de la Budapesta, in luna februarie, iar impresiile mele de la fata locului le puteti citi aici.

Deja ard de nerabdare sa o reintalnesc. Si, poate, sa o testez pentru o perioada mai indelungata. Revin cu detalii luni. Chiar sunt curios la ce preturi va fi comercializata.

Iar Samsung nu a terminat cu surprizele pentru luna aceasta. Au prezentat ieri televizoarele Smart, luni vedem Tab-ul de 10 inchi iar pana la sfarsitul lunii banuiesc eu si un SGS2 la plimbare pe aici prin Romania.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *