Nikkor AFS 50mm F/1.8 in actiune

Astazi m-am jucat putin cu noul meu Nikon D5100 si cu obiectivul Nikkor de 50mm cu autofocus. Sunt tare incantat de acest obiectiv si in special de faptul ca are motor de autofocus incorporat. Nu mai trebuie sa ma chinuiesc sa realizez focusul manual, operatiune care nu imi reuseste de fiecare data asa cum as vrea eu. Aparatul o face mult mai bine decat mine, sunt sigur de asta. Din cate am inteles, obiectivul va fi disponibil la vanzare din luna iunie, la un pret de aproximativ 900 Lei.

Nu cred ca trebuie sa va mai povestesc de beneficiile pe care deschiderea de f/1.8 a diafragmei vi le poate oferi. Mai bine va arat alte cateva fotografii, next page.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *