Samsung Galaxy Tab 10.1v – exclusiv la Vodafone

Cei de la Vodafone au lansat astazi in exclusivitate tableta Samsung Galaxy Tab 10.1v, un model cu un ecran de 10.1 inchi si care functioneaza pe sistemul de operare Android 3.0 Honeycomb. Utilizatorii Vodafone o pot achizitiona la preturi pornind de la 419 Euro (TVA inclus) impreuna cu pachetul Internet Nelimitat Extra pe doi ani. Abonamentul costa 16 Euro/luna si are inclus un trafic de 4GB la viteze de transfer maxime de 21.6 Mbps.

Tableta afiseaza o rezolutie de 1280×800 pixeli, are un procesor dual-core Nvidia Tegra 2 la 1 Ghz, camera principala de 8 MPix, 1 GB memorie RAM, stocare pe un SSD de 16GB, plus modulul 3G.

Cateva fotografii de la eveniment, pe urmatoarea pagina.

no images were found

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *