Noaptea Alba la Samsung IMAX

Samsung se alatura evenimentului Noaptea Alba a Muzeelor si ofera intrare libera la Samsung IMAX in noaptea de 14 spre 15 mai la vizionarea documentarului „Statia Spatiala”. Acesta este primul film 3D despre spatiul cosmic, realizat in parteneriat cu NASA. Este prezentata istoria Statiei Spatiale Internationale de la infiintarea acesteia precum si dificultatile cu care s-au confruntat cei 44 de astronauti in timpul petrecut acolo.

In dimineata de 15 mai, la ora 10:00, sunt asteptati la vizionarea aceluiasi film copiii din cadrul programului SOS Satele Copiilor. Pe langa experienta documentarului, copiilor li se va vorbi despre aspecte ce tin de Stiinta spatiului cosmic, detalii inedite despre planeta noastra sau despre sistemul solar. De asemenea ei vor face un tur al salii de proiectie si li se va explica modul de funtionare al aparaturii si tehnologiile folosite pentru filmele 3D care ruleaza in Samsung IMAX.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Noaptea Alba la Samsung IMAX

  • May 15, 2011 at 12:25 pm
    Permalink

    Am fost. Noroc cu blogul tau ca am aflat. Filmul a durat cam 1h si 10 minute. desi bilete se dadeau de pe la 9 eu am reusit sa vad filmul abea pe la 1:10, atat de aglomerat a fost. Acum astept piratii din caraibe, tot la imax evident:D

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *