YAHOO! Open Hack – Prima zi in Violet

Din curiozitate, am trecut o fuga si pe la evenimentul YAHOO! desfasurat in Bucuresti. Vroiam sa vad si eu cum arata “hackerii” aia, cat de fiorosi sunt ei. 😀 Cum am ajuns acolo, am dat cu ochii de panoul din fotografia de mai sus: Inregistrarea Hackerilor! :O)) Ce or fi spus ei la inregistrare? Si-or fi dat numele adevarat, adresa si ce au hackerit pana acum? 😀 Glumesc.

Majoritatea celor prezenti in sala nu pareau deloc fiorosi, cel putin prezenta lor fizica nu lasa aceasta impresie. Pana la urma, puterea unui hacker nu sta in muschi ci doar in inteligenta si cunostinte vaste de IT.  Tineri, baieti dar si multe fete,  cativa reprezentanti ai scolii vechi, toti concentrati la ce vor avea de facut. Am vazut oameni pasionati de IT si de programare, adevarati geek’si.

Foarte multi programatori si dezvoltatori romani la eveniment. Din cate am inteles, unul dintre motivele pentru care YAHOO! au ales Bucurestiul pentru acest eveniment este comunitatea numeroasa si talentata de programatori si dezvoltatori romani.

Am asistat pentru cateva momente la o sesiune de prezentari de API-uri, nu am inteles nimic si m-am retras, am preferat sa fac fotografii. Am plecat in momentul in care se dadea startul hackatlonului. Maine voi reveni sa vad ce teme au avut si cum le-au rezolvat.

PS. Din pacate, nu am mai ajuns si Duminica la eveniment. Mea culpa…
Alte cateva fotografii de la evenimentul in Violet, pe urmatoarea pagina.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *