Panasonic Toughbook CF-53 – mai rezistent, mai usor si mai flexibil

Panasonic anunta astazi noul model semi-ranforsat Toughbook CF-53, un companion ideal in activitatile pe teren usor dar si in deplasarile de business. Acesta a fost echipat cu noua generatie de procesoare Intel® Core™ i5-2520M vPro™ care dispun si de o placa grafica Intel® Q67 Express Chipset, are un ecran de 14 inchi cu strat antireflexie si anti-stralucire pentru utilizarea in spatii deschise, port USB 3.0, Wi-Fi, modul 3G si autonomie de tipul all-day-long.

Toughbook CF-53 este cu 15% mai usor si cu 5% mai subtire decat generatia anterioara si este prevazut cu un maner special pentru transport. Este proiectat conform unor standarde militare, ceea ce presupune ca este in continuare functional dupa ce este scapat de la inaltimi de pana la 76cm sau dupa ce este expus la vibratii si umiditate. De asemenea, Toughbook CF-53 poate face fata cu usurinta loviturilor si zgarieturilor (datorita carcasei din magneziu, balamalelor din otel, a sistemelor de protectie la impact ale ecranului si hard-disk-ului) sau scurgerii accidentale a lichidelor pe tastatura.

Toughbook CF-53 va fi comercializat din Iunie. Versiunea standard va costa 1.544 euro plus TVA, iar versiunea Touchscreen 1.999 euro plus TVA.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *