Gaming on Samsung Galaxy S II

Cum se comporta SGS2-ul in jocuri? Excelent as putea spune. Are puterea de procesare necesara pentru rularea jocurilor “mobile” de generatie noua, acestea functionand fara blocari sau lag-uri. Si, pe ecranul Super Amoled Plus de 4.3 inchi, vizualizarea este de calitate, imaginile afisate avand parte de claritate si culori vibrante. Am descarcat din Samsung Hub cateva jocuri trial, Avatar, Assassin’s Creed si GT Racing, pe care o sa vi le arat in continuare. Next Page…

Nu sunt un gamer, nici prea indemanatic in ale jocurilor, asa ca va rog sa nu ma judecati din aceasta perspectiva. Doar vreau sa va arat cat de bine se misca SGS2-ul si in jocuri.

Avatarul pe Samsung Galaxy S II

Assassin’s Creed:

GTRacing:

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *