Siemens Amazing Race

Un frumos proiect high-tech&travel prin Romania se apropie de start.  Se numeste Siemens “Amazing” Race si reprezinta o initiativa social media si blogging pentru descoperirea solutiilor de dezvoltare urbana sustenabila in Romania. Are loc si o interesanta competite intre trei echipe de bloggeri plus invitatii lor din mediul online, de pe Facebook si Twitter. La final, fiecare echipa va premia cel mai activ fan cu suma 240 euro (net) sau cu un produs care sa aiba aceasta valoare.

Ce inseamna aceasta initiativa? Ce inseamna “solutii de dezvoltare urbana sustenabila”? In ce consta concursul? Puteti afla de la unul dintre bloggerii participanti la cursa, Alex Radescu.

Ii urez bafta si noroc in cursa!

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Siemens Amazing Race

 • May 20, 2011 at 5:08 am
  Permalink

  merci! 😉

  totul va fi pe facebook saptamana viitoare 🙂

  pe blog doar foto, travel si picanterii 😀

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *