Tot Panasonic transmite Roland Garros-ul in 3D

Panasonic, Federaţia Franceza de Tenis (FFT) si Eurosport anunta ca editia de anul acesta a Openului Francez de Tenis, Roland Garros, va fi transmisa live in format 3D in casele europenilor (cu exceptia Frantei).

In cazul in care nu aveti televizor 3D acasa, Panasonic Romania va transmite meciurile live in acest format in 17 magazine din intreaga tara. Pasionatii de tenis vor putea urmari meciurile in format tridimensional  pe noile televizoare 3D VIERA: VT30, G30, ST30 sau DT30.

In paralel, pentru prima data in Romania, un operator de cablu, UPC, va transmite live 3D meciurile de tenis din cadrul Grand Slam-ului pentru telespectatorii de acasa care au televizoare 3D. Si mie mi-a aparut canalul Eurosport special in grila de programe dar, din pacate, nu am ce face cu el. 🙁

Lista magazinelor in care veti putea urmari tenis in 3D, pe urmatoarea pagina.

Deci, magazinele sunt:

e-Mag Bucureşti

T&T Cosulting Bucureşti

Mezamir Oradea

Iproret – HD Zone Bucureşti

Helios Focşani

Media Galaxy Mall Vitan Bucureşti

Media Galaxy Feeria Bucureşti

Media Galaxy Constanţa

Media Galaxy Felicia Iaşi

Media Galaxy Braşov

Domo Feeria Bucureşti

Domo Polus Cluj – Napoca

Domo – MG115 Timişoara

Cora Pantelimon Bucureşti

Cora Lujerului Bucureşti.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *