Castile Philips O’Neill disponibile in Romania

Seria de casti “tough” realizata de Philips in colaborare cu O’Neill sunt acum disponibile si in Romania. Acestea promit perfomante audio deosebite si rezistenta in conditii extreme. Chiar au fost testate de unii dintre cei mai duri si mai agresivi atleti din surfing si din lumea sporturilor de iarna: Jeremy Jones, declarat de noua ori Big Mountain Rider of the Year, Mark Mathews Big Wave Charger (surfer) si Ane Enderud, de doua ori campioana mondiala la schi in campionatele de freeride si campioana in competitia Xtreme Verbier. Acestia au testat castile la temperaturile foarte ridicate din Australia sau cele foarte scazute din muntii Europei sau Americii, la schi, surf si snowbording. Tested on Animals…

Gama de casti sport Philips | O’Neill cuprinde trei modele: The Stretch (realizate din polimerul flexibil TR55, flexibile si rezistente in orice conditii meteo, The Snug (pliabile si destinate oamenilor cu un stil de viata activ) si The Specked (intra-auriculare si concepute pentru o izolare perfecta a zgomotului).

Preturile sunt cuprinse intre 102 Lei si 475 Lei.

Eu sunt mare fan al seriei The Stretch. Comunicatul de presa si mai multe fotografii, pe urmatoarea pagina.

 

TESTATE DE CEI MAI DURI SPORTIVI ŞI APROBATE

Noile căşti sport Philips | O’Neill

Bucureşti, România – Căşti care oferă sunete înalte clare, sunete medii compacte şi o performanţă explozivă de neuitat a bass-ului,  în timp ce reduc  dispersia de sunete?  Nu sunt prea greu de obţinut. Căşti pictate manual în culori stilate care se potrivesc cu echipamentul tău? Nici asta nu e greu. Dar dacă vrei să combini cele două caracteristici, stil şi cel mai bun sunet, indiferent de cât de activă este viaţa ta?

Philips şi O’Neill, doi pionieri ai inovaţiei, şi-au unit forţele şi au proiectat o gamă de căşti sport special concepute pentru a răspunde celor mai aspre şi variate rigori ale vieţii active: noile căşti sport Philips | O’Neill. Îţi oferă un sunet impecabil, rezistenţă sporită şi comfort excepţional, astfel încât te poţi bucura de muzica preferată în fiecare zi, indiferent de activitatea pe care o desfăşori, de condiţiile meteo şi indiferent la ce le supui.

 

Înalta perfomanţă şi rezistenţa în condiţii extreme a noilor căşti sport Philips | O’Neill a fost testată de trei dintre cei mai duri membri ai echipei O’Neill, obşnuiţi să facă ceea ce altora li se pare imposibil. Sunt cei mai duri şi mai agresivi atleţi din surfing şi din lumea sporturilor de iarnă: Jeremy Jones, declarat de nouă ori Big Mountain Rider of the Year, Mark Mathews Big Wave Charger (surfer) şi Ane Enderud, de două ori campioană mondială la schi în campionatele de freeride şi campioană în competiţia Xtreme Verbier. Sportivii nu au pierdut timpul atunci când au testat căştile, fiecare în stilul său unic, la temperaturile foarte ridicate din Australia sau foarte scăzute din munţii Europei sau Americii, la schi, surf şi snowbording. Şi aceste căşti au rezistat, în cele mai dure condiţii, sunt testate de cei mai duri sportivi şi aprobate.

 

Fiind testate în cele mai dure condiţii, noile căşti au fost special proiectate în jurul nevoilor celor care trăiesc viaţa la maxim. Nu te vor dezamăgi, oriunde le iei,  indiferent de cât de zgomotoase sau periculoase sunt acţiunile pe care le desfăşori.

 

Gama de căşti sport Philips | O’Neill cuprinde trei modele, simple ca design şi suficient de dure pentru a rezista oricăror provocări pe care stilul de viaţă modern, activ şi dinamic le implică. The Stretch sunt realizate din polimerul foarte flexibil TR55, sunt felxibile şi rezistă în orice condiţii meteo, pentru orice entuziast al sporturilor. The Snug sunt pliabile şi  sunt destinate oamenilor cu un stil de viaţa activ. The Specked sunt intra-auriculare şi sunt concepute pentru oamenii care îşi doresc o izolare perfectă a zgomotului şi un stil pe măsură, potrivit echipamentului sau ţinutei lor.

The Stretch

The Stretch sunt rezistente, flexibile şi sunt căştile pe care ar trebui să le aleagă orice entuziast al sportului. Inspirate de reputaţia brandului O’Neill ca pioner al costumului de surfing,  căştile The Stretch, în combinaţia de culori negru-roşu,  au o bandă de fixare pe cap mai lată şi flexibilă pentru rezistentă crescută şi potrivire perfectă. Cablul care nu se încurcă face viaţa mult mai simplă, în timp ce experienţa audio premium este oferită de puternicele difuzoare cu diametru de 40 mm cu un bass dinamic şi completată de pernuţele foarte moi care izolează zgomotul. Banda de fixare pe cap a căştilor este construită din material de calitate superioară: TR55 LX – un polimer care asigură flexibilitate maximă chiar şi la temperaturi de la  -25°C la +25°C. În plus, polimerul TR55 LX poate fi depozitat în locurile cu cele mai ridicate temperaturi fără ca materialul să-şi piardă caracteristicile. The Stretch oferă o calitate superiară a sunetului cu sensibilitate de 105 dB, răspuns în frecvenţă între 12 şi 24.000 Hz, cântărind doar 160 grame.

Acest model este disponibil în variantele de culoare: negru-roşu şi alb.

Preţuri The Stretch:

SHO9560 – 474,9 lei

SHO9561 – 474,9 lei

The Snug

The Snug sunt perfecte  pentru cei care refuză să stea într-un singur loc, pentru că sunt pliabile, uşoare şi în acelaşi timp rezistente. Aceste căşti pot fi strânse pentru a putea intra în geantă sau în buzunar, oricând şi ori de câte ori este nevoie. Grafica interesantă, cablul care nu se încurcă şi calitatea audio premium – îmbunătăţită de pernuţele care izolează zgomotul –  dovedesc faptul că în spatele acestui stil există substanţă. Mai mult de atât, Philips şi O’Neill au acordat o atenţie deosebită design-ului şi culorilor folosite pentru The Snug pentru a se  potrivi cu cele mai atrăgătoare echipamente şi haine pentru sporturile de iarnă şi vară folosite în prezent. De aceea, există trei variante diferite de culori: alb-negru, roşu-negru, mov/albastru-negru. CăştileThe Snug au o putere de intrare maximă de 100 mW pentru a asigura un nivel optim al sunetului chiar şi atunci când cobori dealurile înzăpezite. Pe deasupra, sensibilitatea a fost setată la 107 dB cu un răspuns în frecvenţă de la 15 Hz până la 24.000 Hz asigurând faptul că difuzoarele cu diametru de 40 mm şi conectorii placaţi cu aur de 24K oferă bass profund în orice condiţii. Deşi au toate aceste componente de top, greutatea unei perechi de căşti The Snug este de doar 148 grame.

Acest model este disponibil în variantele de culoare: alb-negru, roşu-negru, mov/albastru-negru.

Preţuri The Snug

SHO8800 – 301,9 lei

SHO8802 – 301,9 lei

SHO8803 – 301,9 lei

 

The Specked

The Specked – micuţe, comode şi rezistente – oferă sunetul puternic al căştilor intra-auriculare cu izolare sonoră. Cu un cablu tare, care nu se încurcă şi conectori consolidaţi din aluminiu, căştile The Specked sunt ultra-rezistente. Difuzoarele puternice cu diametru de 9mm şi pernuţele de 3 dimensiuni diferite oferă un bass dinamic şi o calitate audio superioară. Răspunsul în frecvenţă al căştilor începe de la 6 Hz, oferind o reproducere clară a sunetului până la 23.500 Hz. Sensibilitatea căştilor merge până la 105 dB, iar puterea de intrare poate ajunge până la 50 mW. The Specked vin însoţite de pernuţe interschimbabile, colorate şi cu 3 dimensiuni diferite, pentru a se potrivi oricărei urechi şi oricărui stil.

Acest model este disponibil în variantele de culoare: roz, alb, bleu şi mov.

Preţuri The Specked

SHO9551 – 144,9 lei

SHO9552 – 144,9 lei

SHO9553 – 144,9 lei

SHO9554 – 144,9 lei

 

Despre Royal Philips Electronics

Royal Philips Eletronics (NYSE: PHG, AEX: PHI) este o companie care oferă soluţii diversificate pentru sănătatea şi bunăstarea oamenilor, concentrându-şi activitatea în scopul oferirii de produse inovatoare, ce îmbunătăţesc calitatea vieţii. Ca lider mondial în sectoarele sănătăţii, produselor de lifestyle şi soluţiilor de iluminat,  Philips integrează tehnologia şi designul pentru a oferi soluţii complete, ce au la bază înţelegerea consumatorului şi promisiunea brandului, “sense and simplicity”. Având sediul central în Olanda, Philips are aproximativ 119.000 de angajaţi în peste 60 de ţări. Cu vânzări de 25,4 miliarde Euro în 2010, compania este lider pe pieţele echipamentelor  de îngrijire cardiacă, echipamentelor pentru pacienţii în stare critică şi aparatură medicală de îngrijire la domiciliu, soluţii de iluminat eficiente energetic şi aplicaţii inovatoare în domeniul  iluminatului, precum şi pe pieţele produselor de lifestyle pentru îngrijire personală şi divertisment. De asemenea, Philips deţine poziţia de lider pe piaţa televizoarelor cu ecran plat, produselor de bărbierit electrice şi de îngrijire corporală, produselor portabile de divertisment şi îngrijire a sănătăţii bucale. Mai multe despre Philips găsiţi pe www.philips.com/newscenter

 

Despre O’Neill

O’Neill este un brand californian de îmbrăcăminte şi accesorii, celebru pentru echipamente de snowboard şi surf. Brandul a fost înfiinţat în 1952, când tânărul Jack O’Neill a creat primul costum din neopren pentru sporturi nautice. Invenţia i-a permis să îşi prelungească sesiunile de surfing în apele reci ale coastei californiene. În scurt timp, el deschidea primul magazin de surf în Santa Cruz. Deşi s-au schimbat foarte multe de atunci, Jack O’Neill a rămas fidel viziunii lui iniţiale de a crea produse funcţionale şi inovatoare pentru sporturile pe placă. Principalele valori ale companiei – inovaţia în stil şi tehnologie – au stat la baza devotamentului continuu faţă de sporturile de acţiune. De la primul costum din neopren până la echipamentele tot mai sofisticate şi gama inovatoare de accesorii electronice, spiritul inovator al O’Neill s-a reflectat permanent în activitatea companiei. În prezent, produsele O’Neill pot fi găsite în toată lumea. O’Neill rămâne un brand puternic ataşat de cultura sporturilor pe placă şi dedicat dezvoltării acesteia, ţintind, în acelaşi timp, să se consolideze drept una din cele mai importante mărci de lifestyle pentru tineri.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Castile Philips O’Neill disponibile in Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *