Apple vrea ecrane Amoled de la Samsung? (zvonuri tech)

Se pare ca Tim Cook de la Apple a fost intr-o mica vizita de lucru prin Coreea de Sud. Si, ca tot era el prin zona, si-o fi zis pesemne sa faca treaca si pe la sefii  de la Samsung. Scopul? Nici mai mult, nici mai putin decat meseriasele ecrane AMOLED pe care cei de la Apple le vor pentru generatia lor viitoare de iPad. Ambele tabere neaga ca ar fi purtat astfel de discutii. Pe de alta parte, Samsung inca nu poate sustine inca productia unor display-uri Amoled atat de mari.

Interesant nu? Pe de-o parte se judeca, pe de alta fac afaceri de miliarde.

Via.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

3 thoughts on “Apple vrea ecrane Amoled de la Samsung? (zvonuri tech)

 • May 26, 2011 at 8:32 pm
  Permalink

  Nu ar avea sens Apple sa mai lanseze inca un Ipad anul acesta, si asa nu are concurenta reala inca. Kal-El nu iese decat la sfarsitul anului si performantele cel mult vor egala pe ale lui A5.
  Mai mult, din surse sigure de la Isuppli, Apple a comandat milioane de piese pt Ipad 2, nu au cum sa il faca pe al treilea inca.

  Interesant este zvonul, am mai auzit ca ar mai lucra la un tip de display de 2048 pixeli Samsung asta, dar sincer nu cred ca este viabila alternativa, la 10.1″ nu vad mai mult de 1440×900 rezolutie, sau ne punem lupe cand lucram cu tabletele.

  AMOLED insa suna bine ­čÖé

  Si oricum sunt toti banditi, mulg de la noi bani pe prostiile lor de tablete, dar nu sunt in stare sa scoata un produs copt complet…Ba ii lipseste 3G, full USB la unii, ba microSD la altii, ba camere proaste, ba performante slabe la cele cu conectivitate fata de cele fara….

  Reply
 • May 28, 2011 at 10:11 am
  Permalink

  @deio : vezi zona it. Samsung pregateste un display de 10 inch cu peste 300dpi. Daca asta o fi trendul nu vad dc in aprilie 2012 ipad3 nu ar avea o rezolutie mai mare

  Reply
 • May 29, 2011 at 10:50 am
  Permalink

  La ecranele Lcd de acest tip se masoara nu in DPI, ci in PPI (pixels per inch, nu dots).

  Iar referitor la rezolutie, sigur nu vor aparea de curand ecrane cu 2048 pixeli rezolutie, ti-ar trebui cativa giga RAM sa poti afisa atata informatie pe ecran, sa nu mai vorbim de performanta 3d.

  Poate peste cativa ani….

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *