Tech Jurnal de calatorie: Big in Taiwan

Gata, mi-am facut bagajele si acum chem un taxi sa ma duca la aeroport. La invitatia celor de la Asus Romania, pentru cateva zile voi fi plecat in Taiwan la Computex. Va fi o calatorie lunga dar, cu siguranta, una care merita tot efortul. Este o ocazie unica sa vizitezi una dintre cele mai importante expozitii IT din lume, desfasurata chiar in Taipei, un puternic centru al acestei industrii. Va mai aduceti aminte de celebra remarca dintr-un film american: “All Made in Taiwan”?

Asa ca, incepand de acum, voi face aici un mic jurnal (tech) de calatorie. O sa va arat tot ce-mi iese mai interesant in cale, atat de la Computex cat si din Taipei. Big in Taiwan! Alaturi de mine vor mai fi reprezentanti ai go4it.ro si lab501.ro.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

3 thoughts on “Tech Jurnal de calatorie: Big in Taiwan

 • May 28, 2011 at 2:50 pm
  Permalink

  viziteaza si taipei 101 daca ai timp

  Reply
  • May 29, 2011 at 3:27 pm
   Permalink

   :)) normal, acolo se desfasoara o parte a expozitiei.

   Reply
 • May 29, 2011 at 8:15 pm
  Permalink

  Foarte tare! Nu stiam ca se desf acolo. Trebuia neaparat sa il vezi oricum.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *