Computex 2011: Asus EEE PC X101 – netbook cu MeeGo la numai 199 USD!

Deci am avut dreptate: netbook-ul X101 al celor de la Asus va dispune si de sistemul de operare MeeGo. Are un ecran de 10.1 inchi, o greutate de numai 950 de grame si o grosime maxima de 17.6 mm. O solutie extrem de portabila, usor de purtat si de manevrat. Am butonat un pic si sistemul de operare MeeGo al celor de la Intel si am remarcat raspunsul rapid la comenzi. Interfata este simpla si intuitiva. Totusi, nu am gasit informatiile despre configuratie in ea. Maine la Computex o sa-l mai butonez si o sa revin cu mai multe informatii.

Este disponibil in diverse configuratii, optional fiind disponibil si cu stocare pe SSD. Va exista si o varianta X101H cu Windows 7. Preturile incep de la 199 USD. Nu a fost anuntata disponibilitatea.

Mai multe imagini de la fata locului, pe urmatoarea pagina.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

4 thoughts on “Computex 2011: Asus EEE PC X101 – netbook cu MeeGo la numai 199 USD!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *