Computex 2011: UX – ultraportabil de la Asus

Ultraportabilul din seria UX a celor de la Asus mi-a atras privirile din prima. Design exclusivist si premium, imbracat in aluminiu, linii taioase, doar 17 mm grosime si 1.1 Kg greutate, touchpad din sticla, un echipament extrem de stilat si de bine realizat. Va dispune de noua generatie de procesoare Intel (i7, i5 si i3), va fi primul cu SSD-uri SATA III si nu ii va lipsi portul USB 3.0. O putere de procesare impresionanta pentru dimensiuni atat de compacte.

Nu s-a dezvaluit cand va fi disponibil sau pretul. Presupun ca prin toamna o sa-si faca aparitia. Alte cateva imagini, pe urmatoarea pagina.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Computex 2011: UX – ultraportabil de la Asus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *