Computex 2011: Samsung Chromebook – Simplitate absoluta!

La booth-ul Intel am avut o fugitiva intalnire si cu chromebook-ul celor de la Samsung. Nu era nicio configuratie afisata, ci doar el si chrome os-ul lui. Simplitate absoluta! In primul rand in design, unul extrem de simplu, ultraslim, acoperit pe interior intr-un plastic mat oarecum cauciucat. Pe capac este prezent acel alb perlat, glossy si extrem de atragator. Tastura de calitate, cu un feedbak confortabil si un touchpad pe masura.

Simplitate absoluta si de partea sistemului de operare. Accesezi userul si singura interfata care iti apare in fata este cea a browserului Chrome. In rest, nimic. Ce poate fi mai simplu decat atat? Este clar ca avem nevoie de un cont Google pentru accesarea tuturor serviciilor cloud de care avem nevoie zi de zi. Altceva, niente… Doar browserul si setarile lui. Aplicatiile vor fi accesate doar prin intermediul browserului. Aveti si un Market special la dispozitie. Configuratia am detaliat-o aici.

Revin si cu un videoclip mai pe seara pentru ca aici merge execrabil conecxiunea la net. Alte cateva fotografii, pe urmatoarea pagina.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *