Fetele de la Computex 2011 – primul val al tsunami-ului

Am putea spune ca, aici la Computex, un rol determinant pentru succesul show-ului si captarea atentiei publicului il au fetele care prezinta gadgeturile si echipamentele IT. Parca altfel arata o sursa, un cooler, un procesor sau o memorie cand ti le arata o fata frumoasa. Nu domnilor? Am mai fost eu si pe la alte targuri internationale dar o asa desfasurare de forte ca aici nu am mai pomenit. Nu am stat nici macar o clipa degeaba astazi, am fotografiat in draci, numai pentru a va bucura ochiul si voua, celor care ati ramas acasa. Sa vedeti si voi cat de greu imi este mie aici. :O)).

Si, tin sa remarc ca nimic din ceea ce fac ele acolo, ca danseaza, ca impart flyere sau sacose promotionale, ca prezinta diverse produse, nu mi s-a parut vulgar, totul desfasurandu-se in limitele decentei.

O sa o luam cu incetisorul, in seara asta va arat doar un prim val, timid, al tsunami-ului ce va sa vina zilele urmatoare. Ca doar nu ne grabeste nimeni. Next page, please.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

3 thoughts on “Fetele de la Computex 2011 – primul val al tsunami-ului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *