Computex 2011: Monitor Asus de 27 inchi cu player O!Play incorporat

Cei de la Asus au expus aici la Computex un monitor care are incorporat un player multimedia complet O!Play. Adica, pentru rularea filmelor, muzicii sau fotografiilor, din retea sau de pe o solutie de stocare pe USB, nu mai avem nevoie de alt player dedicat si nici macar de un computer. Super tare, nu?

Monitorul este inca in faza de proiectare dar prin toamna s-ar putea sa fie la vanzare. Are un ecran de 27 de inchi cu rezolutie full HD, speakere stereo 2x3W, telecomanda, port de retea ethernet si doua USB-uri 2.0, porturi HDMI precum si conector SP-DIF. Ar putea fi perfect cu un tuner TV DVB-T incorporat. Il asteptam cu nerabdare… 😀

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *