Computex 2011: Netbook-uri colorate de la Asus

Computex 2011: Asus prezinta aici seriile de netbook-uri 1025C s 1025CE care m-au atras in primul rand prin varietatea de culori disponibile. Dupa cum vedeti in imaginea de mai sus, Asus pregateste un adevarat asalt cromatic pe piata netbook-urilor de 10 inchi, cu nuante tineresti si vesele, pe toate gusturile. Am remarcat si tastatura chiclet vopsita argintiu care, impreuna cu ramele laterale cromate, confera echipamentului un aspect chic, modern.

Si inca ceva interesant: PM-ul prezent acolo m-a intrebat de unde sunt. I-am zis de unde. Dupa ce i-am raspuns, mi-a cerut parerea despre rama din jurul ecranului: cum imi place, cu plastic lucios sau mat? I-am raspuns ca prefer plasticul mat, pentru ca pe cel lucios raman amprente. Dupa ce m-a ascultat, mi-a zis ca, intr-adevar, aceasta este preferinta europenilor si ca ei vor lua masurile necesare. Asa ca, s-ar putea ca la aceasta linie de netbook-uri sa dispara complet plasticul lucios. Rama va fi aceeasi ca a netbook-ului din imaginea de mai sus. Dar, pana nu vad, nu cred.

Configuratia va consta intr-un procesor Intel Atom la 1.86 Ghz,o rezolutie de 1024×600 pixeli, maxim 2GB memorie RAM, stocare pe HDD-uri de 250/320/500 GB, Wi-Fi N si Bluetooth 3.0. De asemenea, ambele serii vor dispune de tehnologie “superfast resume” in 2 secunde si de baterii cu autonomie “all day long”. Modelul CE va avea in plus o camera web avansata cu zoom 4x si port USB 3.0.

Alte cateva imagini, mai jos. Voi reveni si cu un material video.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Computex 2011: Netbook-uri colorate de la Asus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *