Computex 2011: Transformer face senzatie in standul Asus

Cel mai vizitat, butonat si admirat produs din standul Asus este cu siguranta tableta Transformer. Si celelalte echipamente expuse acolo prezinta interes din partea vizitatorilor dar niciunul nu se bucura de aceeasi popularitate ca Transformer-ul. De altfel, chiar a primit doua premii la aceasta editie a Computex-ului: Best Choice si Media’s Choice 2011. Organizatorii se asteptau la acest interes crescut din partea publicului si au pus la dispozitie multe device-uri pentru test.

Alte cateva imagini de la fata locului, pe urmatoarea pagina.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

6 thoughts on “Computex 2011: Transformer face senzatie in standul Asus

  • June 2, 2011 at 1:23 pm
    Permalink

    Bine ca la Computex le au, aici nu gasesti la nimeni… Nu-s in stare sa furnizeze suficiente unitati.

    Acer Iconia A500 e mai ok, 32GB cu USB 2.0 fara docking si e si disponibil..

    Reply
  • June 2, 2011 at 5:29 pm
    Permalink

    disponibil, disponibil, dar e Acer :)))

    Reply
  • June 2, 2011 at 5:41 pm
    Permalink

    salut, nvidia sau microsoft au vre-un stand acolo? M-a facut extrem de curios windows 8 si noul quad de la nvidia. Ar fi super un dual-boot windows8/honeycomb3.1 pe aceeasi tableta.

    Reply
    • June 2, 2011 at 5:43 pm
      Permalink

      Au, ambele. Dar nu o sa vezi asa ceva (dual boot) la un targ oficial. :))
      Aveam intalnire cu un reprezentant Nvidia pentru a vedea Tegra 3 dar, din pacate, nu am putut ajunge. Next time…

      Reply
  • June 2, 2011 at 7:58 pm
    Permalink

    Am vazut eu pe Engadget, (ce-i drept nu live ca tine acolo 🙂 ) prin iarna poate vom avea produse finale, oare Padfone va fi cu Tegra 3???

    Stii, pacat de Nvidia ca nu se straduiesc mai mult, abia au scos Tegra 2 anul asta, acu se grabesc cu Tegra 3 dar nu gasesti disponibile nici prea multe produse cu 2, asta fac acum sa suga bani de la noi, banditii.

    Nici Apple nu e mai prejos, poate vedem la toamna Ipad 3, macar astea cand ies, nu sughita in performanta ca tabletele Android 🙁 🙁

    Zi-mi o tableta concurenta cu orice sistem operare care se misca mai bine ca IPAD 1 (sa nu zic de Ipad 2 ca plangem toti)….

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *